Batavierenrace 2019

Hey sportievelingen!

 

Ook dit jaar doen de ELS angELS weer mee aan de Batavierenrace. Jij wilt natuurlijk ook deel uitmaken van dit gave team, en dat kan! Dit jaar zal de Bata plaatsvinden in het weekend van 10 t/m 12 mei 2019. Om middernacht zal tussen vrijdag en zaterdag het startschot klinken in Nijmegen waarna in 25 etappes naar Enschede wordt gelopen. Na de finish zal hier dan één van de meest vette studentenfeesten van Europa losbarsten. Er wordt overnacht op de campus van de Universiteit Twente die speciaal voor het weekend wordt omgetoverd tot enorme camping, wat de festivalsfeer compleet maakt. Het hele weekend inclusief overnachting, eten en vervoer daar zal rond de 45 euro per persoon gaan kosten. Kortom het zal een onvergetelijk weekend worden waar je sowieso bij wil zijn!

Om deel te kunnen nemen aan deze supergave activiteit kan je je hieronder opgeven en word je gelijk doorverwezen naar een pagina waar je jouw etappe voorkeur kan doorgeven. Let op, er zijn maar 9 dames- en 16 herenplekken beschikbaar voor het lopen, dus wees er snel bij! Daarnaast hebben we ook nog meerdere chauffeurs nodig en aanmoediging is altijd welkom! Mocht je buschauffeur willen spelen, schrijf je dan ook in en vul de lijst in.

Succes met trainen en hopelijk zien wij jullie aan de start van de Bata in mei!

Liefs,
ELA

Log in om in te schrijven