Informatie WheELS 2019

Het is weer tijd voor WheELS! Dit jaar valt het epische fietsweekend van ELS wederom in het Hemelvaartweekend, van 30 mei t/m 2 juni. Tijdens dit hoogtepunt van het zomerseizoen gaan ELS en Softijs samen naar Zuid-Limburg en de Ardennen voor een weekend lang wielrennen, mountainbiken en gezelligheid. Dit jaar zitten we op een nieuwe locatie in het zuiden van Limburg. Vanaf ons huisje liggen beklimmingen als de Keutenberg,  de Eyserbosweg en de Gulperberg binnen 5 kilometer! We hebben een heuse monumentale carréboerderij “t’ Leienhoes” in het mooie heuvellandschap in de buurt van Wijlre. Daar zijn er 80 stapelbedjes beschikbaar voor fanatieke en minder fanatieke fietsende ELSers en Softies.  Het hele weekend zal bij elkaar qua kosten rond de 75 euro liggen.

De inschrijving voor dit weekend zal hetzelfde gaan als vorig jaar en opent op 25 maart om 13:00. Dan zal er een bericht online komen op effelekkerschaatsen.com waar je je kan inschrijven, schrijf je alsjeblieft in met je voor- en achternaam zoals die op paspoort of ID-kaart vermeld staat. Zodra je op de deelnemerslijst staat heb je een plekje en kan je daarna rustig de tweede pagina met een vragenlijst invullen waar je automatisch naar doorgestuurd wordt. Hierin vragen wij alle informatie van je die wij nodig hebben voor deelname en daarmee is je inschrijving definitief. Als je hebt ingeschreven maar je kan toch niet mee, kan je je tot en met 12 april kosteloos afmelden.
Er zijn 80 plekken beschikbaar waarvan de eerste 40 ELSers en de eerste 40 Softies die op 12 april 23:59 uur op de deelnemerslijst staan gegarandeerd een plekje krijgen. Als deze plekken nog niet allemaal vergeven zijn, omdat een vereniging minder dan 40 deelnemers heeft, worden de overgebleven plekken opgevuld door de reserves van de andere vereniging.

 

Hierbij de belangrijkste info nog op een rijtje:

Datum: 30 mei t/m 2 juni
Locatie: ‘t’ Leienhoes’
Leienhuisweg 1B
6321 AV  Wijlre
Kosten: rond de 75 euro, kosteloos afmelden tot 12 april, eind april zal de aanbetaling van 60 euro worden afgeschreven.
Inschrijving: 25 maart 2019 om 13:00 uur