Update Coronavirus 14-05-2020

ACTIVITEITEN TOT NADER ORDER AFGELAST, TRAININGEN EN BORRELS WEER OPGESTART.

14-05-2020
Ben jij ook zo klaar met die eenzame fietsrondjes en home workouts? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we mogen weer! Vanaf nu zullen de droog- skeeler- en fietstrainingen weer doorgaan!

Natuurlijk is het de prioriteit dat de gezondheid niet in het geding komt. Daarom is het belangrijk dat je de onderstaande regELS goed doorleest. Als we merken dat ze niet worden nageleefd moeten we de trainingen helaas weer aflassen, dus let er alsjeblieft goed op!

1. De 1.5 meter regel is ten alle tijden van kracht! Let hier dus ook op bij het aan- en uittrekken van je skeelers en tijdens uitleg van de trainer. De trainers zullen ervoor zorgen dat de oefeningen individueel uitgevoerd kunnen worden. 
2. Kom en vertrek in je eentje naar de training, eventueel samen met een huisgenoot. Ook wanneer je onderweg naar de training andere leden tegenkomt is het de bedoeling dat je niet samen verder fietst. 
3. Kom niet meer dan 10 minuten voor aanvang van de training aan en blijf na afloop niet hangen. 
4. Zorg ervoor dat je bidon duidelijk herkenbaar is, zodat je tijdens de training niet per ongeluk de verkeerde pakt. 
5. Wanneer jij of je huisgenoot snottert of andere ziekteverschijnselen vertoont, kom niet!! Ook niet wanneer je denkt dat het toch maar een gewoon verkoudheidje is. 

Behalve deze algemene regels zijn er ook nog fiets- en skeelertrainingsspecifieke dingen om op te letten:
1. Tijdens het rijden wordt een minimale afstand van 3 meter aangehouden. Passeer op ruime afstand van de ander.
2. In een treintje rijden is niet toegestaan.
3. Het is verplicht een helm te dragen (die stoot het virus af :p).

Schroom niet om elkaar eraan te herinneren indien nodig! 

Gezien de beperkte ruimte op de skeelerbaan kunnen er helaas maar 15 mensen aanwezig zijn. Ook de fiets- en droogtrainingen willen we in kleine groepjes geven. Daarom is het belangrijk voor ons om te weten hoeveel mensen naar de training komen, zodat we genoeg trainers kunnen fixen. Hier kan je je inschrijven voor de trainingen!

Voor de fietstraining wordt normaal gesproken verzameld op de campus, maar aangezien er niet in een groep gefietst kan worden, zullen we individueel -of met een huisgenoot- naar de trainingslocatie, de kassen, fietsen. Die zijn hier: hier. Om 19:00 uur zal hier de training starten en na afloop zullen we weer individueel terugkeren naar Delft. 

21-04-2020
Zoals je waarschijnlijk wel gezien of gehoord hebt, zijn de maatregelen verlengd tot 20 mei. Tot die tijd gaan we dus door met de online borrELS en droogtrainingen.

31-03-2020
Helaas is de ‘intelligente lockdown’ waarin we ons bevinden uitgesteld tot 28 april. Tot die tijd zullen er dan ook geen real-life bijeenkomsten zijn van ELS 🙁 Mis jullie!

28-03-2020
Om jullie ondanks alles toch een beetje in beweging te houden zal er elke dinsdag en vrijdag om 18:30 een livestream-droogtraining verzorgd worden. Deze is te vinden op de site.
Ook zal er op de standaard borreldagen een online borrELS zijn, dus zorg dat je om de week op donderdag klaar zit met je biertje in de hand!
De bata is helaas afgelast, over wheELS krijgen jullie zo spoedig mogelijk een update.
We doen enorm ons best om toch wat leuks, gezelligs en sportiefs van de komende tijd te maken!

18-03-2020
De huidige landelijke coronamaatregelen, zoals de sluiting van de sportverenigingen, zijn verlengd tot 6 april. Dit betekent dat er tot die tijd geen trainingen, borrels en activiteiten georganiseerd zullen worden. Bovendien roept de GGD specifiek ons, studenten, op om contact met anderen te minimaliseren, om zo het aantal besmettingen af te vlakken en uit te spreiden over een langere periode. Juist omdat de klachten voor ons over het algemeen mild zijn en we ons daarom minder nauw aan de maatregelen houden, vormen we een belangrijke schakel in het verspreiden van het virus. Het is belangrijk de ernst van de noodzaak in te zien en allemaal deze verantwoordelijkheid te nemen, om de kwetsbaren in onze samenleving te beschermen. Doe je dit al? Lekker bezig!!
Wij doen ons best om het ontstane gat te vullen met bijvoorbeeld wekelijks een online droogtraining. Hier komt later meer info over. Heb jij nog een leuk idee? Laat het ons weten!

13-03-2020
Naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben we besloten om met ingang van vandaag (13 maart) alle schaats- en droogtrainingen, borrELS en activiteiten te laten vervallen. Dit zal ten minste tot 31 maart duren. Wij hopen enorm dat de situatie na 31 maart veranderd zal zijn en zullen dan ook verder gaan met de voorbereiding van het zomerseizoen en de geplande activiteiten.
Ook de hALV zal verplaatst worden. De nieuwe datum zal zo spoedig mogelijk na de tentamenperiode zijn.
We houden hogere instanties zoals het RIVM en de KNSB goed in de gaten en zullen hun richtlijnen aanhouden. We zullen jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

De Uithof blijft vooralsnog wel open, dus als je graag wil trainen kan dat natuurlijk op eigen gelegenheid. De toegangskaart zal echter niet aanwezig zijn.

In het geval van vragen is het bestuur natuurlijk altijd persoonlijk te benaderen.