Informatie zomer WheELS 2020

LET OP!! Het maximale deelnemersaantal is verhoogd van 40 naar 50!

Het is weer tijd voor WheELS! Dit jaar valt het epische fietsweekend van ELS in de zomervakantie, van 2 t/m 5 augustus. Tijdens dit hoogtepunt van het zomerseizoen gaan ELS en Softijs samen naar Zuid-Limburg en de Ardennen voor een weekend lang wielrennen en gezelligheid. Dit jaar zitten we in het zuiden van Limburg. Vanaf ons huisje liggen beklimmingen als de Keutenberg,  de Eyserbosweg en de Gulperberg binnen 5 kilometer! We hebben een heuse monumentale carréboerderij “t’ Leienhoes” in het mooie heuvellandschap in de buurt van Wijlre. Daar zijn er 50 bedjes beschikbaar voor fanatieke en minder fanatieke fietsende ELSers en Softies. Deze grens van 50 is vastgesteld om de 1.5 m afstand te waarborgen. Het hele weekend zal bij elkaar qua kosten rond de 80 euro liggen.

De inschrijving voor dit weekend zal hetzelfde gaan als vorig jaar en opent op 6 juli om 12:00:00. Dan zal er een bericht online komen op effelekkerschaatsen.com waar je je kan inschrijven, schrijf je alsjeblieft in met je voor- en achternaam zoals die op paspoort of ID-kaart vermeld staat. Zodra je op de inschrijflijst staat heb je een plekje en kan je daarna rustig de tweede pagina met een vragenlijst invullen waar je automatisch naar doorgestuurd wordt. Hierin vragen wij alle informatie van je die wij nodig hebben voor deelname en daarmee is je inschrijving definitief. 

De inschrijving is enige tijd geleden geopend. Als je je op de inschrijflijst plaats en je zit bij de eerste 50, dan wordt je direct op de deelnemerslijst geplaatst en is kosteloos afmelden niet meer mogelijk.

Hierbij de belangrijkste info nog op een rijtje:

Datum: 2 t/m 5 augustus

Locatie: ‘t’ Leienhoes’

Leienhuisweg 1B

6321 AV  Wijlre

Kosten: rond de 80 euro, omstreeks 27 juli een aanbetaling van €60,-

Inschrijving: 6 juli 2020 om 12:00:00 uur >> zorg dat je op voorhand ben ingelogd op de site

De Thunderstroeve voorwaarden:

1. Kosteloos afmelden is mogelijk tot 10 juli 23:59 enkel en alleen via effelekkeractief@gmail.com.

2. Een aanvraag voor een korting op de nominale deelnemersprijs wordt alleen in behandeling genomen indien voor 10 juli 23:59 UTC +2 een aanvraag is gedaan via effelekkeractief@gmail.com.

3. De meest actuele richtlijnen van zowel ELS als het RIVM ten aanzien van de beheersing van het Corona virus dienen te allen tijde te worden opgevolgd.