ELS pokertoernooi!

Mis jij het wedstrijdgevoel ook zo en denk je dat jij je overal doorheen kan bluffen? Goed nieuws! De wedstrijdcommissie organiseert op vrijdag 29 mei vanaf 20:00 een online pokertoernooi. Gewoon gezellig een avondje online pokeren met je vrienden van ELS eigenlijk, uiteraard met videogesprek via Discord. Schrijf je hieronder in als je erbij bent!
PS. Ook als je nog nooit poker gespeeld hebt is het heel leuk om mee te doen, alleen wel handig om van tevoren even hier de regELS te checken.

Het spel wordt gespeeld op de Pokerstars app. Om te kunnen spelen moet je wel het programma via deze website downloaden en even een account aanmaken. Je hoeft alleen je naam en email in te vullen en je ontvangt geen spam mail tenzij je het vinkje daarvoor aankruist. Het is handig om dit van tevoren al even te doen zodat niet iedereen vrijdag om 20:00 nog het programma moet downloaden. Het downloaden spreekt voor zich. Zodra je de app hebt gedownload en geopend kun je een account aanmaken onder de “join” knop. Uiteraard spelen we poker met gratis monopoly monnies en niet met echt geld.

Vrijdag zullen wij rond 19:45 de link naar de discord server sturen zodat iedereen die meedoet kan joinen. Zorg ook dat je dan joint want zo kunnen we de tijd tot 20:00 gebruiken om uit te leggen hoe het programma werkt. Dan zullen we rond 20:00 beginnen.

In het kort:
Wat: ELS online pokertoernooi, georganiseerd door de wedstrijcommissie
Wanneer: Vrijdag 29 mei 20:00, om 19:45 klaar zitten.
Wat je moet doen: Inschrijven natuurlijk! En daarna het programma downloaden en een account maken.


log in om je in te schrijven