Eerstejaarsactiviteit

Aanstaande zaterdag 3 oktober gaan we met de eerstejaars leden op pad! We hebben speciaal voor jullie een sportieve én gezellige activiteit georganiseerd, namelijk: GlowGolf! Schrijf je snel hieronder in, want het gaat echt kneitermeaui worden. Welke mentorgroep zal winnen? Who knows….

We verzamelen om 12:30 bij in de hal van station Delft en vertrekken daar met de trein van 12:40 op spoor 2. In Schiedam rollen we van het station naar de GlowGolf en daar zullen we de rest van de middag vertoeven. Om 15:30 zijn we terug in Delft en zullen we door naar Guido in de Klok! Na een drankje bij de Klok hebben we de Ciao Ciao Milan gereserveerd voor het eten. De kosten voor het glowgolfen en eten zal tussen de 15 en 20 euro zijn.

Zorg ervoor dat je je mondkapje meeneemt en je OV kaart is opgeladen. Wil je graag mee, maar kan je bij één van de delen niet aanwezig zijn, laat dat dan weten, dan houden we daar rekening mee!

ZIN AN!!!!

Aanmelden voor bestaande gebruikers