Na een kleine cooldown van drie maanden is het weer tijd om elkaar af te slachten. De borrELS van vanavond 25 februari zal weer helemaal in het teken staan van Among Us!

Ken je het nog niet??

Among Us is een online spel dat zowel op je telefoon als op je computer gespeeld kan worden. Misschien doet het je denken aan het spel Weerwolfen!

Je bent met z’n allen gestrand op een ruimteschip of basis, en daar komt nog een hoop bij kijken. Het is de bedoeling dat je als groep overleeft, tenzij je de Imposter bent. Die probeert juist de groep één-voor-één te vermoorden. De Crewmembers moeten ervoor zorgen dat er taakjes afgerond worden om te kunnen ontsnappen, maar daar kan de Imposter een stokje voor steken!

Tijdens de rondes mag er niet gesproken worden, alléén tijdens de meetings! Hierbij ga je overleggen wie de Imposter zou kunnen zijn en degene met de meeste stemmen wordt uit het ruimteschip of in de lava gesmeten. Als Crewmate heb je gewonnen wanneer alle Imposters onmaskerd zijn, en de Imposters winnen wanneer iedereen vermoord is!

We zullen om 20.00 beginnen via Zoom!

Among Us is gratis op je telefoon, maar kan ook via Steam gespeeld worden voor €3,99!

Download Among Us via de Google Play Store, App Store of Steam!

Get it on Google Play Get it on the App Store