SoftELS borrel IUT

Op donderdag 1 april organiseren Softijs en ELS samen het eerste borrel IUT ooit, en daar zijn alle studenten schaatsers voor uitgenodigd! Want nu er geen schaatswedstrijden georganiseerd kunnen worden, moet er natuurlijk op een andere manier gemeten worden wie de snelste en beste zijn. Dat doen we tijdens het borrel IUT door in teams van 4 verschillende spellen te spelen.

Voor dit IUT meld je je of als duo aan of individueel . Je wordt dan op de avond zelf ingedeeld bij respectievelijk een ander duo, of 3 andere mensen. Zo zit je in een team van 4 met wie je vervolgens samen strijd om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen. Super gezellig dus, en een leuke manier om andere SSV leden te leren kennen!

Je kunt je hieronder inschrijven, vermeld hierbij je vereniging in de opmerking. Voor duo’s: Zet beide namen in één inschrijving, dan zien we dat je als duo bij elkaar hoort. De inschrijving sluit dinsdag 30 maart om 18:00. De zoom-link voor het borrel IUT is: https://zoom.us/j/96661825121?pwd=VEM0WEpEVU8xQ0ROR05NN3p3WjNPQT09 en zal ook donderdag 1 april in de loop van de dag via jullie vereniging gestuurd worden.

In het kort:
Wat: SoftELS borrel IUT
Wanneer: Donderdag 1 April, 20:00 inloop, start 20:15 – ongeveer 22:00
Voor wie: Alle leden van studentenschaatsverenigingen
Dus? Inschrijven natuurlijk!Aantal deelnemers: 21

# Naam Opmerking
1. Arthur Knibbe + Sjors Blom ELS  
2. Mark Nieuwenhuis ESSV Alcedo 
3. Maaike Meijer + Laura de Jonge Tjas  
4. Anouk - Femke Braga 
5. Marise van Straalen + Ruben Kole TSSV Braga 
6. Manon Jansen  
7. Floor & Thijs Tjast hoog! 
8. Daniël Rugge  
9. Eline Bekkers Ik wil bij een winnend team  
10. Hannah van den Berg ESSV alcedo  
11. Paula Teeuwen Lacustris (En NSSU 
12. Hannah van den Berg ESSV alcedo  
13. Fedor & Marije Softijs 
14. Steffie en Anna TJAS HOOG! 
15. Arvid Maarleveld ELS 
16. Wiebe Siegmann en Alessandra Primavera ELS 'Voooooo 
17. Japie van Ooijen ELS 
18. Sybe Weening ELS 
19. Bas Verseveldt Softijs 
20. Joost & Joris Smeets Mooooi Softijs en ook ELS 
21. Lisa Feenstra Softijs