Droogtrainen op X

We mogen vanaf aanstaande dinsdag weer droogtrainen op de campus!! Bij X hebben we een plek aangewezen gekregen om weer met z’n allen te kunnen sporten! De droogtraining zal op dezelfde tijd zijn als jullie gewend zijn, van 18.00 tot 19.30. Hieronder een kort overzicht van wat de veranderingen en regELS zijn.

Vanwege het huidige protocol op X, moet iedereen een geldige sportkaart hebben, die bij binnenkomst gescand wordt. Dit kan de oude sportkaart zijn, of hij staat op je campuskaart. Heb je nog geen sportkaart? Haal die dan nog snel op de site van x: https://x.tudelft.nl/

Wat je ook mee moet nemen is een mondkapje, die is verplicht om te dragen in de entreehal van X. Na het scannen van je sportkaart mag je doorlopen naar de basketbalvelden tussen hockeyveld 2 en de beachvolleybal velden!

Voor en na de training moeten we nog steeds afstand houden en maximaal in tweetallen aankomen. Tijdens de training zijn geen restricties wat betreft groepsgrootte en afstand, dat betekent dat we weer als één groep mogen trainen en oefeningen zoals elastieken ook gedaan mogen worden. Dat dit allemaal mag is super nice, maar het is niet de bedoeling om onnodig dicht bij elkaar te staan. Wanneer de training is afgelopen moet iedereen ook zo snel mogelijk vertrekken en zijn de coronaregels weer van kracht.

Voor een overzicht van de coronaregels op X klik hier!