Het is dichtbij, maar nog niet helemaal. Het wordt zonniger en langzamerhand gaat het land open. Om de tijd te overbruggen waarbij borrELS mogen, maar activiteiten nog niet, presenteert het tweeëntwintigste bestuur der D.S.S.V. ELS: de OlympELSe SpELSELS der D.S.S.V. ELS!

Bestaande uit ultieme battELS waarbij tweetallen uitvechten wie de alheerschenden zijn van dit jaar. Wie zijn het creatiefst? Wie hebben de beste hand-oog-coördinatie? Wie jaagt Isaac Newton uit z’n graf? Deze weken wordt het allemaal getest!

Aanstaande maandag zal het gevecht losbarsten en in vijf weken worden de koppELS uitvechten wie zich de gouden helm, veters of handschoenen mag dragen. Dit seizoen is als volgt opgedeeld:

  • Er zijn in totaal 5 challenges, waarbij één per week gespeeld wordt;
  • Op maandag wordt door middel van een instructievideo bekend wat de challenge is, hoe je ‘m uitvoert en waar je de meeste punten mee kunt verdienen; 
  • Op zondag om 23.59 is de deadline voor het insturen van jullie video en in de dagen erop zal de jury zich buigen over jullie capabiliteiten;
  • Insturen kan door je filmpje naar de voorzitter te sturen (+31634049659);
  • Tussenstanden worden gedeeld via de announcement-WhatsApp.

Om je optimaal voor te bereiden is hier een kleine sneak-peek van de uitdagingen:

WeekThemaBekendmakingDeadline
1Creatief26 april2 mei
2Balans3 mei9 mei
3Sportief10 mei16 mei
4Coördinatie17 mei23 mei
5Gravitatie24 mei30 mei

Ben jij klaar voor de uitdaging? Heb jij het in je om OlymELS kampioen te worden? Schrijf je hieronder in als koppELS en zet je team naam in de opmerking!

[EVENTR REGISTRATION 329]

[EVENTR ATTENDEES 329 allow_delete=1]