Inschrijving en deelnemerslijst SoftELS IUT

De inschrijving opent op 6 januari 2020 om 13:00. Het inschrijvingsgeld bedraagt ongeveer 25 euro en wordt afgeschreven via je SSV. Als je geen lid bent van een ssv neemt de penningmeester contact met je op. De uiterste inschrijfdatum is 20 januari, kosteloos afmelden kan ook tot deze datum. Er is plek voor 128 rijders, afgelopen jaren zat het binnen 2 minuten vol dus schrijf je zo snel mogelijk in als je erbij wil zijn.

Je kan dit jaar bij de inschrijving kiezen tussen een 1500 en een 1000 meter. Let op! Voor de A en B categorie worden de prijzen verdeeld op basis van de 500 en 1500 meter, de mensen die een 1000 rijden doen dus buiten mededinging mee. Voor de C-categorie worden de prijzen verdeeld op basis van de 500 en 1000 meter, de mensen die toch een 1500 willen rijden doen buiten mededinging mee.

Belangrijk!! De inschrijving hieronder opent op 6 januari om 13:00. Je hoeft hier alleen je volledige naam in te vullen. Zodra je je hieronder hebt ingeschreven word je doorgelinkt naar een andere pagina waar je de rest van je gegevens moet invullen. Let op! De tijd waarop je je hieronder hebt ingeschreven met je naam is de tijd die geldt voor de selectie voor het SoftELS IUT. De rest van de gegevens kun je dus rustig zonder stress invullen, zorg dan ook dat je dit volledig en zonder fouten doet. Je inschrijving is pas definitief als je het volledige formulier met al je gegevens hebt ingevuld, je zult dan ook een e-mail bevestiging krijgen.

The event have ended - no more registrations are allowed.

Deelnemers

Hieronder zie je de meest recente versie van de deelnemerslijst voor het SoftELS IUT. De namen met een groen nummer ervoor zijn zeker van deelname. De namen met een rood R-nummer zijn de reserves op volgorde. Achter de namen staat ook de afstand die de betreffende persoon wil rijden en de categorie waarin hij/zij is ingedeeld. Check dit even en laat het de commissie zo snel mogelijk weten via softelsiut@gmail.com als er iets niet klopt.