Shorttrack

Shorttrack is bij uitstek geschikt om snelle bochten te leren rijden en is daarom een goede training voor het langebaanschaatsen, ook voor (misschien zelfs juist voor) de beginnende schaatser. De shorttrack trainingen die vanuit ELS aangeboden werden, zijn helaas al geweest, maar je kan altijd nog op eigen gelegenheid nog een keertje gaan shorttracken. Op deze manier kan je jezelf perfect voorbereiden op het NSK shorttrack op 22 februari in Nijmegen!

Iedere zondagavond kan je namelijk in Haarlem aansluiten bij de shorttrack trainingen. De trainingen zijn van 20:15-21:45, met een warming up rond 19:45 uur. Deze trainingen kosten € 14,50 per keer en zijn inclusief shorttrack schaatsen, helm en knie-en scheenbeschermers. Dit lijkt misschien duur, en voor de langebaan is dit ook zo, maar voor shorttrack is dit erg goedkoop!

Een plekje reserveren kan door een mailtje te sturen naar shorttrackhaarlem@gmail.com. Kaartjes voor de training kan je hier kopen. Let op: vergeet deze niet bij binnenkomst te scannen!

Meer informatie over de trainingen kan je op shorttrackhaarlem.nl vinden, of vraag het even aan de penningmeester.