Sponsoren

TU Delft

De TU Delft is de huissponsor van ELS. ELS is één van de verenigingen die is aangesloten bij X van de TU Delft. X is een plek op de campus waar je je op vlakken kunt ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn. X focust zich op de needs of young people en heeft een variabel aanbod, uiteenlopend van cursussen, ticketuren, evenementen en projecten tot bijvoorbeeld vrij gebruik van een studentenkeuken- en huiskamer en het zelf initiëren van activiteiten en/of programmering. Samen met studenten(organisaties), docenten en trainers geeft X jaarlijks programma-aanbod vorm. Daarnaast biedt X de faciliteiten om programma-aanbod spontaan te laten ontstaan. ELS heeft op dit moment twee sponsoren die de vereniging gedurende het hele jaar ondersteunen. Deze sponsoren maken het (mede-)mogelijk dat ELS kan blijven groeien, goedkoop sportkleding aan haar leden kan aanbieden, haar eigen IUT kan organiseren en wekelijks gratis kunnen trainen op de Uithof.

Van Tol Sport

Een sportzaak waar u gerust langs kunt komen voor een goed advies over schaatsen, skeeleren, fietsen, mtb en skaten. Van Tol Sport heeft een grote sortering sportartikelen van een hoge kwaliteit. Voor de professional of recreant hebben zij de juiste racefiets, schaats, skeeler of loopschoen. Met 50 jaar ervaring, een goed technish sportadvies, een verrassend groot assortiment op 500m2 en ambachtelijke service zal Van Tol Sport u met de juiste sportartikelen opweg helpen.

Jan van der Hoorn

Jan van der Hoorn is de schaats en skeelerspecialist waar je terecht kunt voor het kopen van schaatsen, skeelers en onderhoudsmateriaal, maar ook waar je jouw schaatsen kunt laten slijpen en ronden.

Vinyl Design

Bij Vinyl Design kan je alles laten bedrukken wat je wilt. Vooral kleding doen ze erg mooi! Niet voor niets dat zij ook hoofdleverancier zijn van de CasuELS! Je kan hier je eigen shirtje van een mooie opdruk voorzien, maar zelf hebben ze ook een kleding voorraad. Als ELS’er krijg je korting als je het ELS-logo op je kleding drukt, of, als je iets voor jezelf wil drukken, dan kan je je als ELS’er identificeren met een pas die je van het bestuur kan lenen.

Meolease

Een wasmachine of ander witgoed huren? Dan ben je bij Meolease aan het juiste adres. Hier kun je tegen een schappelijke prijs witgoed huren zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over onderhoud, installatie en storingen.

Ook sponsor worden?

Stuur een mailtje naar: sponsor.els@gmail.com om te overleggen over het bedrag en de termijn van de sponsoring!