Winter

Reguliere trainingen

Als je ELS-lid bent en in het bezit bent van een sportkaart, dan kan je op woensdag en op vrijdag gratis schaatsen. Bij deze trainingen zijn er trainers aanwezig voor alle niveau’s, dus kan je altijd in een groepje aansluiten. Er zal bij beide trainingen gezamenlijk naar de Uithof gefietst worden, vertrek is vanaf het politiebureau op de Jacoba van Beierenlaan. Mocht je niet meefietsen, zorg dan dat je op de onderstaande tijden op de Uithof aanwezig bent, daarna kan je niet meer op de ELS-pas mee naar binnen.

Woensdag tijdlijn

Vrijdag tijdlijn

 

Abonnementhouders trainingen

Naast de open trainingen, wordt er ook nog op maandag en donderdag getraind. Deze trainingen zijn alleen toegankelijk voor abonnementhouders. Wil jij hier bij zijn, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris. Kosten voor het hele jaar zijn €147,- (excl. vervoerskosten) voor de eerste training en €99,- voor de tweede training.

Maandag

Op maandag wordt er getraind van 21:10 – 22:20. Op dit uur is er een trainer vanuit ELS beschikbaar. Vervoer naar de uithof gaat op eigen gelegenheid.

Donderdag

De training op donderdag is van 18:30 – 19:40. De training en vervoer is op eigen gelegenheid. Bij deze training is geen trainer aanwezig.