Bestelronde sportshirts

Het ELS sportshirt is terug van weggeweest! Lekker zweten op de droogtraining, hossen tijdens het sportfeeest of gewoon bij je hardlooprondje. Het kan allemaal in dit shirt.

Dit jaar is er gekozen om een kwalitatief goed shirt te leveren met een opdruk die je niet voelt. Fijn voor je lijf, maar ook voor je portemonnee: hij gaat maar 18 a 19 euro kosten. En er is keuze tussen een tanktop en een T-shirt.

De shirts zullen er ongeveer zo uit zien:

De shirts kan je hier bestellen. De deadline voor het bestellen is 16 juno 2020 23:59. Wanneer je iets wilt annuleren, of je andere vragen hebt, neem dan contact op met de StiksELS via stiksels@effelekkerschaatsen.com.

Je bestelling controleren kan via controleerjekleding.effelekkerschaatsen.com. De maattabel kan je hier vinden.