Schaatsen op natuurijs vrijdag

Er komt natuurijs aan! Daarom gaan we vrijdag 12 februari om 10.00 uur ergens schaatsen. Het zal een sportieve activiteit worden in tweetallen en de normale training op de Uithof gaat niet door! Waar we precies gaan schaatsen hangt af van de ijsdikte. De definitieve beslissing wordt uiterlijk donderdag om 20.00 uur gemaakt, dus houd de website in de gaten.

De opties zijn:
1. Vlietlanden, opstappen bij Schipluiden
2. Dobbenplas
3. Delftse Hout
4. Landijsbaan in de buurt

Verder zullen er trainers in de buurt aanwezig zijn die tips kunnen geven, zoals jullie gewend zijn op de trainingen in Den Haag. Ook is het net als op de normale training de bedoeling dat er in tweetallen geschaatst wordt.

Omdat schaatsen op natuurijs niet zonder risico is, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Neem daarom het lijstje met twintig gouden regELS voor schaatsen op natuurijs door voordat je op pad gaat! https://www.schaatsen.nl/nieuws/tips/natuurijs/twintig-gouden-regels-voor-veilig-schaatsen-op-natuurijs/

Aanmelden voor bestaande gebruikers